Vaikuta ja vakuuta asiantuntijana- esiintymisvalmennus!

Vaikuta ja vakuuta asiantuntijana- esiintymisvalmennus!

Esiintyminen ei ole näyttelijäntyötä, eikä yhtä ainoaa hyvää esiintyjätyyppiä ole olemassa. Katsotaan yhdessä esiintymisen ammattilaisen ja liike-elämän coachin kanssa, mikä sinun kommunikoinnissasi on jo hyvää ja mitä siihen voidaan lisätä, jotta esiintyminen palvelee paremmin sinun tarpeistasi ja muut näkevät sinut entistä selkeämmin alasi asiantuntijana.

Valmennuksen ilmapiiri ja työtapa on positiivinen ja ratkaisukeskeinen, tehdään esiintyminen sinulle helpommaksi ja opetellaan keinoja mahdollisen esiintymisjännityksen purkamiseksi. Suunnattu johtajille ja esihenkilöille, myyjille, luennoitsijoille, eri alojen asiantuntijoille, itsensä työllistäjille; kaikille, joiden työhön kuuluu palveluista, osaamisesta tai tuotteista kommunikointi. Viestisi perillemenon lisäksi takaat hyvän asiakassuhteen jatkumisen. Näin saat hyvän maineen kautta pitkäkestoisia tuloksia ja viidakkorumpu toimii sinun hyväksesi.

Valmennuksessa laaditaan kaikille oma treeniohjelma, helposti lähestyttävine ja konkreettisine askeleineen. Taklaamme myös jatkuvan kehittymisen tiellä olevia sisäisiä esteitä. Opimme antamaan ja ottamaan vastaan palautetta sekä pyytämään kehittymisemme tueksi apua muilta täsmennetyin kysymyksin.

Valmennus on sekä tehokas, rento että hauska!
Etsi